Kesävaelluksen ennakkoilta 12.5.

Karvajalan kantamoinen, JäMen kesävaellus 2014, lähestyy vauhdilla. Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa vaellellaan 2.-9./10.8.

Tärkeä osa vaellukseen valmistautumista on kahteen ennakkoiltaan Karvajalan_kantamoinen_logo_pieniosallistuminen. Nämä illat ovat osallistujille pakollisia, jotta kaikki osaavat varmasti varata asianmukaiset varusteet mukaansa vaellukselle.

Ensimmäinen ennakkoilta järjestetään Kololla ma 12.5. klo 18.Jokainen osallistuja tuo mukanaan ne kengät ja rinkan, joita hän aikoo vaelluksella käyttää, jos nämä varusteet ovat jo olemassa. Jos osallistuja aikoo ottaa vaellukselle oman teltan, myös se tulee tuoda ennakkoiltaan.

Jos sopivien kenkien tai rinkan valintaan liittyy vielä kysymyksiä, ei varusteita missään tapauksessa kannata hankkia ennen toukokuun ennakkoiltaa. Illassa voi kokeilla kaverin varusteita ja kysellä vinkkejä kokeneemmilta vaeltajilta.

Ilmoittautuminen vaellukselle päättyy 15.5. Alle 18-vuotiaat tuovat JäMen nettisivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen allekirjoitettuna ennakkoiltaan, ja täysi-ikäiset ilmoittautuvat sähköpostitse Terolle (tero.alstola ät uusimaa.partio.fi).

Kaupungilta on haettu vaellukselle kohdeavustusta, mikä saattaa alentaa vaelluksen hintaa nettisivuillamme ilmoitetusta.

Vaellus Lapissa on paras mahdollinen tapa viettää kesälomaa! Käy katsomassa lisätietoja Karvajalan kantamoisesta JäMen nettisivuilta tai kysy suoraan Terolta.

Tapaamisiin ennakkoillassa!