Keväällä palkittuja

HuiviPartiokevät on vaihtunut retkeilykesäksi, mutta vielä on oiva tilaisuus nostaa esille viime talven ja kevään helmiä. Huhti- ja toukokuussa palkittiin useampikin mainio jämeläinen.

Tuukka Pihlajalle myönnettiin Suomen Partiolaisten Mannerheim-solki, joka on korkeimpia alle 20-vuotiaalle myönnettäviä tunnustuksia. Tuukka on omaksunut partioaatteen ja toteuttanut sitä esimerkillisellä tavalla lippukunnassa ja sen ulkopuolella.

Tarja ”Tuikku” Seppälälle myönnettin Suomen Partiolaisten Collanin solki. Tuikku on vuosien ajan ansiokkaasti toteuttanut ja kehittänyt JäMen sudari- ja seikkailijatoimintaa.

Emilia Seilurille ja Roope Erkheikille myönnettin Suomen Metsänkävijöiden pronssiset Karhunkynnet. Emppu on monipuolinen vastuunkantaja, jonka johtajana kasvamista on ollut ilo seurata. Roope on puolestaan pitkäjänteisesti johtanut sudenpentu- ja seikkailijaryhmiä ja toiminut erinomaisena esikuvana nuoremmilleen.

Saana ”Särmä” Hentunen palkittiin Fiskarsin pikkukirveellä. Särmä on johtanut JäMen sudareita innolla ja hienolla tekemisen meiningillä.

Yrjön päivän juhlassa muistettiin myös kevätkauden tsemppareita. Aktiivisimman ryhmän Kirikontio-palkinnon voitti Kettu. Ryhmien valopilkkuja muistettiin tuunatuilla JäMe-t-paidoilla. Haukoista palkittiin Iida ja Lauri, Sopuleista Aino ja Akseli, Mäyrästä Venla ja Niilo, Ketusta Piitu, Pulmu ja Elmeri ja Naalista Ella ja Siiri.

Onnittelut kaikille palkituille!