Kevätkontio 18.-19.4.

Järvenpään Metsänkävijöiden kevätretki seikkailijoille, tarpojille ja samoajille järjestetään 18.-19.4. Tämä on helppo, hauska ja muutenkin erinomainen tapa lähteä nauttimaan keväisestä luonnosta.

 

Kevätkontio-retki suuntautuu Mäntsälän Löytty-järvelle; ajo-ohjeen sinne löydät sivun alalaidasta. Kokoonnumme lauantaiaamuna Kololla klo 9, ja paluukyydit lähtevät Mäntsälästä sunnuntaina klo 13. Jokainen osallistuja huolehtii, että hänellä on sekä meno- että paluukyyti. Suosikaa kimppakyytejä!

Retkellä yövytään laavuissa, ja jokainen osallistuja varaa mukaansa viikonloput ruoat ja juomaveden. Mukaan tarvitaan kevätretkivarustus. Ryhmänjohtajat neuvovat varusteiden ja ruokien valinnassa.

Retkellä vietetään mukavaa aikaa keväisessä metsässä, opitaan erätaitoja ja nautitaan hyvästä seurasta. Mukaan voi mainiosti lähteä ilman aiempaa retkikokemusta, ja retken kokeneet johtajat takaavat, että reissu on kaikille turvallinen kokemus.

Kevätkontiolle ilmoittaudutaan 15.4. mennessä tämän linkin kautta (ilm. päättynyt).

Lisätietoja retkestä voit kysyä oman ryhmäsi johtajilta tai Tero Alstolalta.

 

Ajo-ohje Löytylle
Aja Helsinki–Lahti-moottoritietä Mäntsälän pohjoiseen liittymään asti ja käänny siitä ajamaan Vanhaa Lahdentietä (140) pohjoiseen. Ajettuasi noin 3,2 km näet vasemmalle ohjaavan kyltin Lukko ja samasta kohtaa oikealle kääntyvän Uitavantien. Käänny Uitavantielle, aja peltojen halki ja oikoradan sekä moottoritien ali. Aja hiekkatietä myöten vielä noin 600 metriä, jolloin saavut pellon kulmaan teiden risteykseen.