Hiipuvan haamun tulokset

hiipuva-haamu-2016-1Hiipuvan haamun sudenpentujen paras oli Tuulihaukat ja seikkailijoiden & tarpojien sarjassaa voiton vei Naali. Palkinnot jaetaan joulujuhlassa ja voittajat saavat mainetta ja kunniaa.

Tehtävien pisteet Hiipuva haamu 2016Hiipuvan haamun tulokset 2016

 Tehtävistä:

Älypää Vartiot tekivät jättimäisiä tulitikkuja, joiden sytytyspäiden narujen päät mm. rihmattiin. Tikuilla pelattiin älypeliä.
Ensimmäinen adventti Nokkeluustehtävässä sytytettiin kynttilä puron yli ilman että jalat kastuivat. Monella vartiolla sujui yhteistyö ja kekseliäisyyttä löytyi.
Verinen 112 Hoivattiin partiolaisia, jotka olivat vuolleet käteensä ja saaneet kirveen viillon sääreensä. Naali kiinnitti rastimiesten huomion yhteistyöllä ja pohdinnoillaan.
Metsäläppä

Ruokarastilla taiteiltiin metsäpitsoja. Pisteitä sai mausta ja taiteellisuudesta. Kettupaisti sai erityismaininnan auttavaisuudesta.

Merkilliset henkilöt

Tunnistettiin järvenpääläisiä henkilöitä ja sijoitettiin kartalle heihin liittyvät paikat.

Merkin paikka Missä partiomerkit sijaitsevat paidassa ja minkä nimisiä merkit ovat?
Röllin matkassa Tunnusteltiin mitä Röllin eväitä oli laatikossa ja kiikaroitiin mikä lintu oli lennähtänyt metsän laitaan. Rölli tarkkaili myös ryhmän henkeä ja yhteistyötä.
Piikkipallon pesä Maalissa rakennettiin puukiipijän pönttö, ei siilin pesää. Nämä kiinnitetään syystalkoissa puihin.

hiipuva-haamu-2016-3hiipuva-haamu-2016-2 

Mikä on JäMen Hiipuva haamu?

Hiipuva haamu on Järvenpään Metsänkävijöiden polkupyöräkisa, jossa tutkitaan Järvenpäätä uusista näkökulmista lippukunnan syntymäpäivänä. Nyt juhlistettiin JäMen 29. syntymäpäivää. Kisan järjestävät JäMen vanhempainneuvosto Tervaskannot.

hiipuva-haamu-2016-4