Kohtaaminen 24.4.2016

 

Kohtaaminen on partiokevään kohokohta 24.4.2016., joka kerää yhteen tuhansia huivikauloja. Myös huivittomat perheenjäsenet ja kaverit on kutsuttu mukaan!

Aamupäivän seikkailijat pitävät hauskaa ja tekevät hyvää Alppipuistossa ja tarpojat osallistuvat mysteerimarkkinoihin Kansalaistorilla. Samoajat ja vaeltajat seikkailevat Helsingin keskustan tuntumassa välittämistalkoissa. Huvittelun jälkeen tapaamme Senaatintorilla partiofestareilla.

Kohtaamis-päivän hinta on kaikille osallistujille 16€ + junamatkat Järvenpäästä Helsinkiin. Osallistumismaksu laskutetaan ilmoittautuneilta huhtikuun aikana. Maksu on oltava maksettuna ennen tapahtumapäivää.

Tapahtumasta saa lämpimän keittolounaan, joka sisältää mehun, leivän ja keiton noin klo 13.30. Kerro näihin liittyvät allergiasi ilmoittautumislomakkeessa. Varaudu muutoin omin eväin.

Ilmoittautuminen Kohtaamiseen

Sitovat ilmoittautumiset lippukunnan Kohtaamis-yhteyshenkilölle tehdään viestin lopusta löytyvän linkin takaa viimeistään 29.3. Ilmoittautumisen peruminen on mahdollista maksuttomasti 30.3. asti ilmoittamalla perumisesta suoraan lippukunnan Kohtaamis-kontaktille sähköpostilla (yhteystiedot alla). Tämän jälkeen peruminen ja osallistumismaksun palautus vain lääkärintodistusta vastaan.

Kohtaaminen sisältää:

– Oman ikäkauden ohjelman aamupäivällä klo 11-14

– Partiofestarit ja keittolounaan Senaatintorilla klo 14-16

– 15-vuotta täyttäneille johtajabileet Nosturissa klo 18-21

Tarkempaa tietoa tapahtumasta seuraa ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Kohtaamisterveisin,

Markus Mälkki
Järvenpään Metsänkävijöiden Kohtaamis-kontakti
[email protected]

 

Ilmoittaudu tästä