Adventtikalenterien myyjälle

Perinteinen adventtikalenterimyynti alkaa taas viikolla 41! Tässä tietoisku adventtikalentereista ja niiden myynnistä. Kalentereita on mahdollista ottaa myyntiin ryhmien kokouksissa viikosta 41 alkaen.

Perinteestä

Adventtikalenterien ostajat ovat Suomen Lähes 800 lippukunnan merkittävimpiä rahoittajia. Kalentereilla on pitkä ja arvokas perinne. Ensimmäinen partiolaisten adventtikalenteri tuli myyntiin vuonna 1947. Partiolaisten kalenteri on adventtikalenteri eikä joulukalenteri. Se erottuu muista juuri adventinajan perinteen tarkasta noudattamisesta. Luukuista aukeavat oikeina päivinä oikeat symbolit – adventtikynttilät, Suomen lippu, Lucia-neito ja Jeesus-lapsi.

Hinta

Kalenterin myyntihinta on 7 euroa. Hinnasta lippukunta saa 2,90 €, partiopiiri 2,23 € ja Suomen Partiolaiset 1,87 €. Keskusjärjestön osuudesta maksetaan kalenterin valmistuskulut ja kampanjan valtakunnalliset markkinointi- ja rahtikulut ja piirin osuudesta alueelliset kampanjakulut.

Tähän raha käytetään

Lippukuntamme myy kalentereita hankkiakseen toimintarahaa, jolla kustannetaan muun muassa retkiä, leirejä ja kaikenlaisia yhteisiä varusteita. Siten voimme pitää useimmat retkemme maksuttomina.

Suomen Partiolaiset ja partiopiirit muun muassa tuottavat partiolaisten ohjelmamateriaalia, järjestävät koulutusta sekä partiolaisten yhteisiä tapahtumia.

Kannustepalkinnot

Tuttuun tapaan ahkerat myyjät palkitaan. Tänä vuonna palkinnot ovat seuraavat:

 • 12 tai enemmän myytyä adventtikalenteria
  Tonttu 2017 –hihamerkki partiopaitaan
 • 20 tai enemmän myytyä adventtikalenteria
  Tonttu 2017 -hihamerkki JA Partio-heijastin led-valolla
 • 30 tai enemmän myytyä adventtikalenteria:
  Tonttu 2017 -hihamerkki JA Partio-heijastin led-valollaJA yksi seuraavista palkinnoista myyjän valinnan mukaan:
  Light My Fire -ruokailuvälinesetti
  riippumatto
  Camelbak-juomapullo
  JäMe t-paita

Huippumyyjät palkitaan lisäksi erikoistonttumerkeillä: yli 50 kalenteria myyneet saavat hopeisen tonttumerkin ja yli 100 kalenteria myyneet kultaisen tonttumerkin. Lippukunnan paras myyjä palkitaan otsalampulla.

Ja vielä tämän lisäksi parhaiten myynyt ryhmä pääsee yhdessä keilaamaan!

Myynnin jälkeen

Jos kalentereita jää myymättä, palauta ne ryhmänjohtajallesi 6.12. mennessä.
Jos kalenterit eivät tunnu menevän kaupaksi, niitä kannattaa palauttaa jo aiemmin. Silloin joku toinen voi yrittää myydä niitä.

Myydyt kalenterit tilitetään lippukunnan tilille eräpäivään mennessä.

Maksutiedot

Saaja: Partiolippukunta Järvenpään Metsänkävijät ry FI54 7997 7997 2558 28
Summa: 7,00€ * myytyjen kalentereiden määrä
Eräpäivä: 6.12.2017
Viesti: Kalenterit <ryhmä> <myyjän sukunimi> <myyjän etunimi>

 

Jos kalenterimyynnistä on mitään kysyttävää, voit ottaa yhteyttä omaan ryhmän johtajaan tai lippukunnan joulukampanjapäällikköön Essi Pihlajaan ([email protected]).

Maksuasioissa voit ottaa yhteyttä taloudenhoitaja Tuukka Pihlajaan ([email protected]).