JäMen kesäleiri Otto Tavis 29.7.-5.8.2018

Tänä kesänä, viime vuosien suurleirien tomun laskeuduttua, on jälleen JäMen oman kesäleirin aika. Perinteiseen tapaan leirillä nukutaan teltassa, ja ohjelma koostuu partiomaisesta tekemisestä erätaitoineen. Uusia kokemuksia tarjoilee myös leiripaikka, joka sijaitsee Tavistholmenin saaressa Loviisassa Suomenlahden rannikolla. Sudenpennut leireilevät 2.-5.8. ja muut ikäkaudet 29.7.-5.8.

Leirillä pääsee nauttimaan yhdessäolosta partiokavereiden kanssa, harjoittelemaan erätaitoja kolon sijaan metsässä ja kokemaan salaperäisiä seikkailuja. Saat kotiinviemisiksi rinkkakaupalla uusia kokemuksia ja pääset tekemään asioita, joita et ole koskaan ennen tehnyt.

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu Kuksan kautta osoitteessa jäme.fi/ottotavis 31.5. mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempia tietoja leiristä kesäkuun aikana.

Leiri maksaa sudenpennuille 35 euroa ja muille ikäkausille 55 euroa.

Lisätietoja antavat leirinjohtajat Tero Alstola ([email protected]) ja Suvi Tuominen. Sudenpentuleiriä koskeviin kysymyksiin vastaa Jyri Rantanen ([email protected]).

Yrjön päivän juhlassa 23.4. tarjoillaan tietoisku kesäleiristä ja samalla on mahdollisuus kysyä leiriin liittyviä kysymyksiä leirinjohtajilta.

Kesäleiri on partiovuoden tähtihetki. Tule tuikkimaan kanssamme!