Mukaan partioon syksyllä?

Partio on seikkailua, yhdessä tekemistä, hauskanpitoa, kokemuksellista oppimista ja luonnosta nauttimista nykyelämän taitoja kehittäen. Partiossa kenenkään ei tarvitse katsoa sivusta, vaan kaikki pääsevät mukaan tekemään ja kokeilemaan. Ennen kaikkea partio tarjoaa uusia ystäviä ja unohtumattomia kokemuksia!

Viikottainen toimintamme jatkuu taas elokuussa, jolloin mukaan mahtuu hyvin niin uusiin kuin vanhoihin ryhmiimme!

Järvenpään Metsänkävijät eli JäMe on Järvenpään Satukalliossa toimivat partiolippukunta eli partion paikallisyhdistys. Toimintaamme kuuluu retkiä ja leirejä, viikoittaisia kokoontumisia, kisoja ja vaelluksia. Lisää toiminnastamme sekä partioon liittymisestä löydät täältä.

Viikottainen toiminta

7-9-vuotiaat sudenpennut

  • Haukat maanantaisin kello 18.00-19.30
  • Sopulit torstaisin kello 18.30-20.00

10-12-vuotiaat seikkailijat

  • Kettu (tytöt ja pojat) maanantaisin kello 18.00-19.30
  • Ilves (pojat) tiistaisin kello 18.00-19.30
  • Norppa (tytöt ja pojat) keskiviikkoisin kello 18.00-19.30

12-15-vuotiaat tarpojat

  • Naali (tytöt) torstaisin kello 18.00-19.30
  • Ahma (pojat) keskiviikkoisin kello 18.00-19.30

Perhepartio

Lisäksi lippukuntamme perhepartioryhmä Oravat aloittavat toimintansa syyskuussa.

Oraviin ovat tervetulleita mukaan kaikki perheet! Perhepartiossa myös alle kouluikäiset pääsevät mukaan partioon oman vanhemman, isovanhemman tai vaikka kummin kanssa.

Mukaan perhepartioon ilmoittaudutaan sähköpostitse [email protected] Lisätietoja Oravien toiminnasta lähetetään ilmoittautuneille.

Mukaan aikuisena?

Partioon voi liittyä minkä ikäisenä tahansa eikä aikaisempaa partiokokemusta tarvita. Partiota harrastamalla löydät uusia kavereita ja pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi, samalla saat hyvää vastavoimaa hektiselle työelämälle. Tutustut uusiin ihmisiin, pääset kokemaan ja oppimaan uutta, pitämään hauskaa ja olemaan samalla iso apu ja ilo monen lapsen ja nuoren elämässä.

Voit itse määritellä kuinka paljon tahdot antaa aikaasi partioharrastukselle. Mukana voi olla viikoittaisessa toiminnassa esimerkiksi ryhmänvetäjänä tai osallistua toimintaan omien resurssiesi mukaan vaikka retkijärjestelyissä avustaen.

 

Liity lippukuntamme jäseneksi osoitteessa jäme.fi/liity niin olemme sinuun yhteydessä.

 

Yhteystiedot

Essi Pihlaja
ohjelmajohtaja
[email protected]
044 293 9239

Lippukunnan kokoontumispaikka eli kolo
Kukkakuja 3
04430 Järvenpää