Adventtikalenterien myyntiohjeet

Partiolaisten adventtikalenteri 2021

Perinteinen adventtikalenterimyynti alkaa jälleen. Tässä tietoisku adventtikalentereista ja niiden myynnistä. Kalentereita on mahdollista ottaa myyntiin ryhmien kokouksissa tästä viikosta alkaen. Kalenterit jaetaan ryhmän omassa kokouksessa.

 

Perinteestä

Adventtikalenterien ostajat ovat Suomen lähes 800 lippukunnan merkittävimpiä rahoittajia. Kalentereilla on pitkä ja arvokas perinne. Ensimmäinen partiolaisten adventtikalenteri tuli myyntiin vuonna 1947. Partiolaisten kalenteri on adventtikalenteri eikä joulukalenteri. Se erottuu muista juuri adventtiajan perinteen tarkasta noudattamisesta. Luukuista aukeavat oikeina päivinä oikeat symbolit – adventtikynttilät, Suomen lippu, Lucia-neito ja Jeesus-lapsi.

 

Hinta

Kalenterin myyntihinta on 10 euroa. Kalenterien tuotosta suurin osa menee lippukunnalle, osa menee myös piirille ja suomen partiolaisille, millä partio toimintaa rahoitetaan. Keskusjärjestön osuudesta maksetaan kalenterin valmistuskulut ja kampanjan valtakunnalliset markkinointi- ja rahtikulut piirin osuudesta alueelliset kampanjakulut.

 

Kannustepalkinnot

Tuttuun tapaan ahkerat myyjät palkitaan. Tänä vuonna palkinnot ovat seuraavat:

  • 12 tai enemmän myytyä adventtikalenteria Tonttu 2021 –hihamerkki partiopaitaan
  • 20 tai enemmän myytyä adventtikalenteria Tonttu 2021 -hihamerkki JA tuubihuivi partioteemalla
  • 30 tai enemmän myytyä adventtikalenteria: Tonttu 2021 -hihamerkki JA tuubihuivi partioteemalla JA yksi seuraavista palkinnoista myyjän valinnan mukaan: JäMe-paita tai Kuplika-ruokailuastia tai riippumatto
  • 50 tai enemmän myytyä adventtikalenteria: hopeinen tonttu 2021 -hihamerkki JA tuubihuivi partioteemalla JA kuivapussi partiologolla JA lippukunnan oma palkinto (yksi): JäMe-paita tai Kuplika-ruokailuastia tai riippumatto
  • 100 tai enemmän myytyä adventtikalenteria: kultainen tonttu 2021 -hihamerkki JA tuubihuivi partioteemalla JA kuivapussi partiologolla JA 20 e lahjakortti Scandinavian Outdooriin JA lippukunnan oma palkinto (yksi): JäMe-paita tai Kuplika-ruokailuastia tai riippumatto

 

Myynnin jälkeen

Jos kalentereita jää myymättä, palauta ne ryhmänjohtajallesi 6.12. mennessä.
Jos kalenterit eivät tunnu menevän kaupaksi, niitä kannattaa palauttaa jo aiemmin. Silloin joku toinen voi yrittää myydä niitä.
Myydyt kalenterit maksetaan lippukunnan tilille eräpäivään mennessä.

Maksutiedot

Saaja: Partiolippukunta Järvenpään Metsänkävijät ry FI54 7997 7997 2558 28
Summa: 10€ * myytyjen kalentereiden määrä
Eräpäivä: 6.12.2021
Viesti: Kalenterit <ryhmä> <myyjän sukunimi> <myyjän etunimi>

 

 

Jos kalenterimyynnistä on mitään kysyttävää, voit ottaa yhteyttä omaan ryhmänjohtajaan tai lippukunnan joulukampanjapäällikköön Lotta Salmiseen ([email protected]).

Maksuasioissa voit ottaa yhteyttä taloudenhoitaja Tuukka Pihlajaan
([email protected]).