Kesäleiri Valkama 2021 – mukaan ilmoittaudutaan nyt!

Valkama 2020+1 on Uudenmaan Partiopiirin yhdeksäs piirileiri. Osallistumme leirille koko lippukunnan voimin!

Pikafaktat

 • Mitä? Uudenmaan partiolaisten yhteinen kesäleiri Hangossa
 • Koska? koko leiri 11.-18.7. (tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset) & lyhyt leiri 11.-14.7. (perhepartiolaiset, sudenpennut ja seikkailijat)
 • Kenelle? Mukaan ovat tervetulleita kaikki partiolaiset sekä ei-vielä-partiolaiset eli myös vaikka vanhemmat, sisarukset ja kaverit
 • Ilmoittautuminen ja hinta: Ilmoittautua voit 5.5.2021 saakka. Leirihinta määräytyy ilmoittautumisajan mukaan – ensimmäinen ilmoittautumisaalto päättyy jo 22.2. Katso tarkemmin alla.
 • Infoilta 16.2. klo 19.00 etänä jämeläisille Google Meetissä

Leirin ajankohta

 • koko leiri 11.-18.7. tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset
 • lyhyt leiri 11.-14.7. perhepartiolaiset, sudenpennut ja seikkailijat

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen leirille on jo alkanut! Leirille ilmoittaudutaan partion jäsenrekisterin Kuksan kautta ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautua voit 5.5.2021 asti. Huomioithan kuitenkin nämä:

 • Huomio hinnan muutokset ilmoittautumisajan mukaan (tästä alla tarkemmin)
 • Jos haet leiristipendejä, tulee sinun ilmoittautua leirille 22.2. mennessä. Kielteisen tai alennetun stipendipäätöksen saaneet voivat halutessaan peruuttaa osallistumisensa maksutta 5.5.2020 mennessä.
 • Leirillä on käytössä kesätyö-, kesäloma- ja inttitakuu. Tämä tarkoittaa sitä, että voit peruuttaa leiriosallistumisesi 31.5.2021 mennessä, mikäli et esimerkiksi saakaan kesälomaa töistä leiriajankohtana tai vapaata varusmiespalveluksesta tai saat kesätöitä juuri leiriajankohdalle.
 • Lisätietoja ilmoittautumis- ja peruutusehdoista
 • Ilmoittaudu sen ikäkauden ohjelmaan, jossa toimit lippukunnassa. Jos et ole asiasta varma, voit tarkistaa omalta ryhmänjohtajaltasi.
 • Jokaisesta osallistujasta tulee täyttää oma ilmoittautumislomake

Ilmoittautumiseen liittyvissä Kuksa-ongelmissa voit olla yhteydessä lippukunnan jäsenrekisterivastaavaan Mirkkuun ([email protected])

Mikä on piirileiri ja mitä siellä tehdään?

Leirillä osallistujat oppivat uusia retki- ja leiritaitoja, tapahtuman tekijät kehittävät johtajuustaitojaan ja saavat kokemusta ison tapahtuman järjestämisestä. Partiosta kiinnostuneilla henkilöillä on puolestaan mahdollisuus löytää uusi mieluisa harrastus ja päästä kokeilemaan leirielämää. Tarjolla on erilaisia ja erikokoisia tehtäviä niin konkareille kuin ensikertalaisille osallistujille.

Leirillä majoitutaan oman lippukunnan kanssa teltoissa lippukunnan omalla alueella, jota kutsutaan leirilippukunnaksi. Valkamalla liikutaan oman johtajan mukana ohjelmiin ja osa ohjelmista toteutetaan koko lippukunnan voimin omassa leirilippukunnassa. Jokaisella osallistujalla on leirillä omasta ikäkaudesta vastaavia aikuisia tukena ja turvana leiriarjessa. Leirillä jokaiselle ikäkaudelle on järjestetty ohjelmaa erilaisten teemojen ympärille. Valkamalla pääsee touhuamaan kavereiden kanssa niin metsässä kuin rannallakin, kädentaitojen parissa ja liikunnallisissa ohjelmissa, tutustuen menneeseen ja kohdaten tulevaisuus!

Infoilta Valkama 2020+1 leiristä 16.2. klo 16 etänä

Liity mukaan tästä

Järjestämme 16.2.2021 klo 19.00 infotilaisuuden Valkama-leiristä ja leirille ilmoittautumisesta etänä. Mukaan kuulemaan ja kysymään ovat tervetulleita kaikki leiristä kiinnostuneet partiolaiset vanhempineen. Linkki tapaamiseen tulee myöhemmin Jämen nettisivuille sekä sähköpostitse.

Leirille ovat tervetulleita myös ei-vielä-partiolaiset!

Valkama-leirille voivat osallistua myös ei-vielä-partiolaiset. Mukaan voi siis ottaa äidin tai isän, siskon tai veljen tai kutsua vaikka hyvän kaverin. Leiri on kouluikäiselle tai aikuiselle ei-vielä-partiolaiselle saman hintainen ja myös hän pääsee touhuilemaan leirin yhdessä lippukunnan kanssa. Ilmoittautuminen tehdään samoilla ohjeilla. Alle kouluikäiset voivat osallistua leirille vain aikuisen seurassa.

Jos sinä tai lapsesi ei ole ikinä retkeillyt metsäleiriolosuhteissa, älä huoli; voitte hyvin lähteä mukaan! Leirille ei tarvita ”ennakko-osaamista” ja varusteiden hankinnassa ja lainaamisessa autetaan mielellään!

Leirin hinta

Leirimaksu määräytyy leirin pituuden ja ilmoittautumisajankohdan mukaan. Laskut lähetetään osallistujille ilmoittautumisen päätyttyä.

 • I Ilmoittautumisaalto 18.1. – 22.2.
  Pitkä leiri 195€
  Lyhyt leiri 105€
 • II Ilmoittautumisaalto 23.2. – 15.3.
  Pitkä leiri 205€
  Lyhyt leiri 115€
 • III Ilmoittautumisaalto 16.3. – 5.5.
  Pitkä leiri 230€
  Lyhyt leiri 135€
 • Leirimaksut ovat lähtökohtaisesti kaikille osallistujille samat, paitsi 4-6-vuotiaat -50 % ja 0-3-vuotiaat -100%

Stipendirahasto

Valkamalle on perustettu stipendirahasto, josta on mahdollista saada huojennusta leirimaksuihin.  Stipendit haetaan ensimmäisen ilmoittautumisaallon sisällä (18.1.-22.2.), jonka jälkeen hakeminen ei ole enää mahdollista. Stipendihakemus tehdään Kuksassa leiri-ilmoittautumisen yhteydessä. Stipendihakemukset ovat luottamuksellisia ja ne käsittelee erillinen stipendiryhmä.

Stipendejä voi hakea kahdessa eri kategoriassa, joita ovat: 100 € sekä 50 €. Myönnettävä stipendi saattaa olla eri suuruinen kuin haettu stipendi, ei kuitenkaan haettua eikä osallistujan leirimaksua suurempi. Stipendiryhmä kertoo päätöksistään suoraan osallistujalle ja ne huomioidaan automaattisesti laskutuksessa. Kielteisen tai alennetun stipendipäätöksen saaneet voivat halutessaan peruuttaa osallistumisensa maksutta 5.5.2021 mennessä.

Valkama ja koronapandemia

Valkaman järjestäjät seuraavat aktiivisesti eri viranomaisten suosituksia leiritapahtumien järjestämisestä. Päätös leirin järjestämisen muodosta tehdään kevään aikana, kun tilanne selkiytyy. Tavoitteena kuitenkin on, että kesäleiri päästäisiin järjestämään jonkinlaisessa muodossa osallistujien turvallisuus huomioiden. Lisätietoja ilmoittautumis- ja peruutusehdoissa.

Lisätietoja