Yrjönpäivän rastirata 22.4. ja juhla 23.4.

Kevät alkaa kääntyä parempaan suuntaan, ja partiolaisille tärkeä yrjönpäivä on parin viikon päässä. Yrjönpäivää on vietetty Jämessä perinteisesti ohjelmatäytteisen iltaretken muodossa, mutta tänä vuonna tulemme toteuttamaan tapahtuman hieman erilaisilla järjestelyillä:

Torstaina 22.4 klo 18 alkaen (kesto noin 1-2h) järjestetään koko lippukunnalle avoin rastirata, jonne partiolaiset voivat osallistua perheidensä tai muun pienen ryhmän kanssa. Kannustamme perheen kaikkia jäseniä lähtemään kilpailuun mukaan! Tapahtumassa kiinnitetään erityistä huomiota osallistujien turvallisuuteen. Rastirata kierretään jalan eli laitathan päälle säänmukaiset ulkoiluvaatteet ja mukavat jalkineet.

Ilmoittaudu mukaan rastiradalle täällä 20.4. mennessä. Riittää, että yksi ryhmän jäsen ilmoittaa koko ryhmän. Ryhmät tulevat aloittamaan eri paikoista eri aikoihin. Oma aloitusaika ja paikka kerrotaan teille rastirataa edeltävänä päivänä. Rata tulee keskittymään Satukallion alueelle ja aloitus-ja lopetuspaikat ovat helposti saavutettavissa autolla tai muulla kulkupelillä.

Perjantaina 23.4. klo 18 olet tervetullut yrjönpäivän etänä pidettävään juhlaan, jossa on luvassa monenlaista ohjelmaa, kuten rastiradan voittajien julkistaminen. Linkki juhlaan lähetetään koko lippukunnalle viimeistään edellisenä iltana ja se myös julkaistaan Jämen nettisivuilla.

 

Liity juhlaan Google Meetissä linkistä alla

Liity juhlaan tästä