Kesäleiri Kajo 2022

Kyselyilta ke 26.1. klo 18-19 kololla ja Zoomissa

Kysymyksiä leiristä voi tehdä livenä koloillassa ke 26.1. Pikkukarhulta 18-19 ja linjoilla vanhempien kyselykoloilta samaan aikaan Zoomissa Tuikun kanssa. Linkki Zoomiin.

Mitä saat, kun yhdistän partion, ystävät ja Evon? Tietysti Kajon!

Kajo ja kesä 2022 lähestyy ryminällä! Ilmoittautuminen on auki 1.12.2021-2.2.2022 välisenä aikana.

Tästä kirjeessä löydät tietoa ilmoittautumisesta ja muista informatiivisista asioista leiriin liittyen. Tarkemmat infot sekä varustuksista että leiristä jaetaan ilmoittautuneille lähempänä leiriä.

Mikä on Finnjamboree?

Finnjamboree on koko suomen partiolaisten yhteinen suurleiri, joka kutsuu mukaansa myös kansainvälisiä partiovieraita ulkomailta. Nimensä mukaan, osallistuja määrä on suuri mutta niin on myös leirin ohjelma sekä leirialue. Kajo on Suomen Partiolaisten järjestämä kahdeksas finnjamboree 15.-23.7.2022.

Kenelle?

Kajolle osallistuu tarpojat ja sitä vanhemmat partiolaiset. Toisin sanoen kaikki vuonna 2010 ja sitä aiemmin syntyneet voivat ilmoittautua mukaan! Myös vanhemmat sekä sisarukset ovat tervetulleita mukaan, joko päiväksi tai pariksi tai ihan koko leiri ajaksi!

Kenen kanssa leirillä?

Suurleirillä majoitutaan omassa savussa, eli teltta-alueella yhdessä leirilippukunnan kanssa. Porukasta vastaa leirin ajan lippukunnan leirilippukunnanjohtaja Tarja ”Tuikku” Seppälä ja hänen apunaan leirille osallistuvista lippukunnan aikuisista muodostettava staabi. Jotta ei tarvitse katsoa pelkästään tuttuja naamoja koko leirin ajan, me JäMe muodostetaan meidän leirilippukunta yhdessä Järvenpään Scouttien sekä Rajan Reippaat lippukunnan kanssa, joka tulee Vironlahdelta!

Ohjelma Kajolla

Tarpojille, samoajille ja vaeltajille järjestetään ikäkauden omaa ohjelmaa koko leirin aikana.

 • Tarpojat osallistuvat kuuteen ohjelmalaaksoon, joissa päästään mm. visailemaan melkein sadassa eri lajissa, haastamaan itseään niin fyysisesti kuin henkisesti ja tutustumaan tieteellisiin teorioihin.
 • Samoajien leiriviikkoon kuuluu noin 2 päivää pestiä ja muina päivinä tekemistä ohjelmalaaksoissa. Samoajien vartiot kootaan samoajien toiveiden mukaan. Toiveen voi esittää esim. pestin tai kavereiden suhteen. Leirivartiot kootaan saman alaleirin sisältä.
 • Vaeltajilla pestin osuus on noin 75 % leiristä. Loput ajasta on tarjolla Kajon ohjelmaa. Vaeltajat voivat hakea leiriorganisaation kymppi- tai eksperttipestejä tai olla pestissä leirilippukunnissa.
 • Aikuiset tekevät joko leirilippukunnan pestejä tai leiriorganisaaton pestejä.

Kaikille yhteisiä ohjelmat on avajaiset, keskiäiset sekä päättäjäiset, joissa koko leiri kokoontuu yhteen nauttimaan Evon kesäilloista partioystävien kanssa. Lisäksi Pop Up –ohjelmaa järjestetään ympäri leiriä ja kahviloissakin tapahtuu!

Leirimaksu

Leirimaksu on 250 €

Muut osallistumismaksut:

 • Päiväleirimaksu (koskee yli 3-vuotiaita vierailijoita) 35 €/24 h
 • 4–12 -vuotiaat lapset 165 € (vanhempiensa mukana leirillä)
 • 0–3 –vuotiaat lapset 0 € (vanhempiensa mukana leirillä)

Leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä

Osallistumismaksuihin myönnetään stipendejä taloudellisin ja sosiaalisin perustein. Stipendejä myönnetään portaittain aina koko leirimaksun kattavaan stipendiin saakka. Mikäli osallistuja haluaa hakea stipendiä, hänen ei tarvitse maksaa leirimaksua ilmoittautumisen yhteydessä, vaan hänet ohjataan täyttämään stipendilomake välittömästi ilmoittautumisen jälkeen. Lisää tietoa stipendeistä Kajon verkkosivuilla.

Ilmoittautumaan!

Leirin ilmoittautuminen päättyy 2.2.2022 klo 23.59.

Ilmoittautumislomake

Ilmoittautumisohje

Kajon ilmoittautumisohje löytyy kokonaisuudessaan  Kajon verkkosivuilta. Ilmoittautumisohje sekä varsinainen ilmoittautumislomake kannattaa pitää samaan aikaan auki, esimerkiksi internet-selaimen eri välilehdissä. Ilmoittautumisohje selventää ja tukee ilmoittautumislomakkeen täyttämistä. Ohjeesta löydät vinkit mm. erityisruokavalioiden oikeaoppiseen syöttämiseen sekä oman majoituspaikan valitsemiseen leirillä.
Muista nämä!

 1. Ilmoittautuminen tehdään Kuksassa ja siihen tarvitaan PartioID. Huoltajat ilmoittavat alle 18-vuotiaat partiolaiset leirille, yli 18-vuotiaat hoitavat ilmoittautumisen itse. Ei-partiolaiset pääsevät ilmoittautumaan ilman PartioID:tä saman ilmoittautumislinkin kautta. Ilmoittautumislinkki sekä tietoja ilmoittautumisesta löytyy Kajon verkkosivuilta.
 2. Leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä – kaikki tarkat tiedot maksutavoista sekä tiedon hinnoista löydät Kajon verkkosivuilta. Leirin osallistumismaksu maksetaan Paytrail-maksupalvelun kautta. Maksutavaksi voi valita yleisimpien Suomessa toimivien pankkien verkkopankkimaksun, luottokorttimaksun, MobilePay-maksun tai laskun/osamaksun.
 3. Ole tarkkana, että kaikki ilmoitettavan henkilön tiedot ovat oikein. Omia terveystietoja sekä ruokavaliotietoja voi käydä muokkaamaassa 31.3. saakka.
 4. Hyväksy ilmoittautumis-, osallistumis- ja peruutusehdot. Ehdot koskevat kaikkia leirille osallistujia. Ehdot löydät myös kokonaisuudessaan Kajon verkkosivuilta.
 5. Kajolla on myös kesätyö-, varusmies- ja siviilipalvelusturva eli oikeus leiriosallistumisen perumiseen tai osallistumisajan lyhentämiseen kesätyön tai palveluksen osuessa leirin päälle. Takuu on voimassa 15.5.2022 asti. Lisäksi saavutettavuustakuu oikeuttaa leiriosallistumisen perumiseen tilanteessa, jossa leiriläisellä on saavutettavuuteen liittyvä tarve, jota Kajon leiriorganisaation ei yrityksistä huolimatta pysty täyttämään.
 6. Voit hakea stipendiä leiri-ilmoittautumisen yhteydessä. Tieto stipendin myöntämisestä ilmoitetaan osallistujalle viimeistään 1.4.2022.
 7. Leiri-ilmoittautuminen tulee voimaan vasta kun maksu on maksettu onnistuneesti.

 

Lisätietoja

Tarja ”Tuikku” Seppälä [email protected]
Oona Kostamo [email protected]