Mukaan partioon syksyllä?

Haluaisitko aloittaa uuden harrastuksen syksyllä? Uusi partiokausi alkaa elokuussa ja ryhmissämme on vielä hyvin tilaa uusille partiolaisille!

Mitä partio on?

Partio on Suomen suurin nuorisojärjestö ja kaikille avoin harrastus. Partio on seikkailua, yhdessä tekemistä, hauskanpitoa, kokemuksellista oppimista ja luonnosta nauttimista nykyelämän taitoja kehittäen. Partiossa kenenkään ei tarvitse katsoa sivusta, vaan kaikki pääsevät mukaan tekemään ja kokeilemaan. Mukaan pääsevät kaikenikäiset, sillä meidän lippukunnassa toimintaa on aina perhepartiosta vaeltajiin ja aikuisiin saakka.

Mikä on JäMe?

JäMe eli Järvenpään Metsänkävijät on vuonna 1987 perustettu Järvenpään Satukalliossa kokoontuva satapäinen partiolippukunta eli partion paikallisyhdistys. Me tarjoamme monipuolista partiotoimintaa kaikille, joita kiinnostaa luonnossa liikkuminen, tekemällä oppiminen ja leppoisen partioporukan seura. Lippukunnassamme retkeily ja erätaidot ovat keskeisiä asioita. Toimintaamme kuuluukin retkiä ja leirejä, viikoittaisia kokoontumisia, kisoja ja vaelluksia. Lisäksi osallistumme moniin Suomen Partiolaisten ja Uudenmaan Partiopiirin järjestämiin suurempiin partiotapahtumiin.

Miten mukaan?

Ryhmämme ja niiden kokoontumisajat löydät täältä. Lippukunnassamme on omat ryhmät yli 7-vuotiaille sekä lisäksi perhepartioryhmä Oravat, johon ovat tervetuleita mukaan kaikki perheet.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä jäsenhakemus osoitteessa jäme.fi/liity niin olemme sinuun yhteydessä. Halutessasi voit käydä tutustumassa ryhmän kokouksessa muutaman kerran ennen jäseneksi liittymistä. Oletahan tällöin yhteydessä alla oleviin yhteystietoihin.

Pulmu Mattila
[email protected]
045 6138434

Mukaan perhepartioon voi ilmoittautua sähköpostitse [email protected]

Aikuisena partioon?

Myös aikuisille löytyy paikka partiosta: he mahdollistavat lasten nuorten partiotoiminnan ohjaamalla ja tukemalla. Aikaisempaa partiokokemusta ei tarvita, vaan lippukunta tarjoaa tuen ja koulutuksen tehtävään ja pääset aluksi toimimaan kokeneemman partiolaisen kanssa. Tälläkin hetkellä osa ryhmistämme on täynnä, emmekä pysty ottamaan mukaan kaikkia halukkaita. Olisiko siis sinulla mahdollisuus tulla mukaan ryhmänjohtajaporukkaamme?

Jos kiinnostuit, olethan yhteydessä
Oona Kostamo
[email protected]

Mitä partio maksaa?

Vuosittaisia kuluja ovat Suomen Partiolaisten ja Uudenmaan Partiopiirin jäsenmaksu sekä lippukuntamme jäsenmaksu (5 euroa). Partion jäsenmaksu on hieman pienempi, jos perheessä on monta alle 17-vuotiasta partiolaista.  Jäsenmaksusta on myös mahdollista anoa vapautusta sosiaalisin perustein. Lisätietoja partion jäsenmaksusta löydät Uudenmaan Partiopiirin sivuilta.

Suuri osa lippukuntamme tapahtumista, kuten retket, ovat ilmaisia tai maksavat muutamia euroja, pidemmät leirit ja vaellukset taas enemmän. Pakollisia varustehankintoja heti alussa ei ole ja kaikkia varusteita voi aina tarvittaessa lainata johtajilta.