Tapahtumaosallistumisten peruutusehdot

Milloin viimeistään?

Osallistuminen on peruttava ennen viimeistä ilmoittautumispäivää, jos ilmoittautumisen yhteydessä ei ole muuta ohjeistettu. Jos osallistumista ei peruta ollenkaan, saapumatta jättäneeltä peritään maksut aina täysimääräisinä.

Miten?

Perumisesta ilmoitetaan tapahtuman johtajalle kirjallisesti. Perumisen voi tehdä osoitteeseen [email protected], jos muuta osoitetta ei löydy. Ilmoittautumisen yhteydessä on voitu antaa tarkempia tietoja.

Osallistumismaksut

Jos peruminen on tehty ajoissa, osallistumismaksua tai lippukunnan tukea ei peritä. Muissa tapauksissa voi aiheutua maksuseuraamuksia.

Osallistumismaksuttomat tapahtumat

Osaa tapahtumista lippukunta tukee rahallisesti siten, että niistä ei peritä osallistumismaksua.
Tälläisiin tapahtumiin tapahtumiin myöhäisestä perumisesta voidaan veloittaa 10 euroa tai muu ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettu lippukunnan tukea vastaava summa.

Lippukunnan tuki

Moniin tapahtumiin osallistumista lippukunta tukee taloudellisesti. Tuen edellytyksenä on osallistuminen tapahtumaan. Myöhäisen perumisen seurauksena tämän tuen osuus voidaan periä osallistujalta. Tämä koskee etenkin kolmansien osapuolten järjestämiä tapahtumia ja koulutuksia.

Sairaus tai muu pakottava syy

Sairastapauksissa osallistuja voi hakea korvausta partiovakuutuksesta sairastodistuksella. Tilanteen selvittämiseksi tulisi olla lippukuntaan yhteydessä mahdollisimman aikaisin ([email protected]).